Ontmoet de QuinnyCasters
DAGMAR
  
Ik ben Dagmar Heystek, 27 jaar, en woon samen met Jeffrey in Oisterwijk, 'de parel van Brabant'. Ons prachtige zoontje Mathyn is op 5 november n jaar geworden.
MAAIKE
    
22 jaar en getrouwd met Jonathan. Samen hebben wij een zoontje Olivier, hij wordt alweer bijna 1. Het opvoeden gaat dus beginnen! Ik werk drie middagen in de week als pedagogisch medewerkster.
JUDITH
     
Met mijn man Jesse hebben wij twee prachtige meiden, Meilan(5) en Yal(2). Op kletsmama.nl beheer ik een forum waar moeders met elkaar kletsen en ik klets daar gezellig mee!
DANIELLE
   
Ik, Danielle, 30 jaar woon 9 jaar samen met mijn vriend Bart, volgend jaar gaan we trouwen! Samen hebben wij twee geweldige zoons.
MELINDA
  
Ik ben een vrolijke moeder van een prachtig lief dochtertje Livia! Livia is 6 maanden, ik 26 jaar en samen gaan we er graag op uit. Shoppen, een weekendje weg: alle uitjes vinden wij gezellig!
NATASJA
    
Mijn naam is Natasja, 31 jaar jong, getrouwd met Jerry en samen zijn we de trotse ouders van twee heerlijke meiden.
LINDA
     
Ik ben Linda Renkema, getrouwd met Henk en trotse mama van 3 prachtige kinderen.Elisa van 15, Lisanne van 5 en Sander van 8 1/2 maand!
SIDNEY
   
Hallo, Ik ben Sidney Mooldijk en ik ben 24 jaar en ik woon in Heerhugowaard.Mijn vriendin Mai-Lan Nguyen en ik zijn al 8 jaar samen en wonen samen in een appartement in Heerhugowaard.
ROELINDA
  
Er was eens een gelukkig gezinnetje uit het mooie Groningse dorp Leek. Dit gezin bestond uit 3 personen:Papa Gerard, mama Roelinda en een klein hummeltje met de naam Lynn...
NICKY
  
Hoi! Ik ben Nicky van de Donk, bijna 27 winters jong, en woon in het gezellige Zuidoost Brabant in een leuk dorp onder de rook van Eindhoven en Helmond.
BAS
  
Mijn naam is Bas Sijmonsbergen, ik ben 35 jaar en getrouwd met Astrid, samen hebben wij 2 geweldige zoons genaamd Max en Tommy.
MARJOLEIN
  
Hallo, ik ben Marjolein Koster, 40 jaar, getrouwd en moeder van Olivia. In het dagelijks leven ben ik druk met mn gezin en mn bedrijf.
GWEN
   
Hier is de apetrotse mama van het mooiste zoontje van de hele wereld: Ghian (5 maanden)! Hij is mooi! Heb een leuke baan in de arbeidsbemiddeling.
SANDRA
  
Ik ben Sandra van der Velde, 33 jaar. Ik woon samen met Paul in Vleuten en ben moeder van Daan(2) en Elinn(3 mnd).
MARJOLEIN
   
'Getrouwd' met Rogier | super trotse mama van Mirte | katertje Nero | familie & vrienden | quality time | vrolijk, eigenwijs, open blik op de wereld
IMKE
   
Ik ben Imke Verhoef, 26 jaar en getrouwd met Rutger. In december verwachten wij ons eerste kindje, heel leuk en spannend! Ik sta voor de klas en hou van creatief bezig zijn.
SAMANTHA
     
Trotse mama van zoontje Cahya (2) voor wie ik alleen zorg, sinds papa Niels begin 2010 aan de gevolgen van leukemie is overleden.
MELISSA
   
Ik ben Melissa van Ampt en samen met mijn vriend heb ik 2 dochters: een kleuter van 5 en een peuter van 2. We wonen met z'n vieren in Rotterdam.
ANNELIES
 
Ik ben Annelies (29) en samen met mijn vriend Hugo hebben wij 2 kindjes. Ons oudste zoontje Mees zou nu 5 jaar zijn, maar hij is overleden aan een ernstige ziekte toen hij 2,5 was. Dochter Isabel is ruim 2,5 jaar oud.
AFKE
    
Ik ben Afke Boon-van Vuure, getrouwd met Ilja en mama van Lenn (27.12.2007) en Nika (15.02.2010) en ik woon in Zaandijk.
MARJAN
   
Drukbezette mama die houdt van haar dochtertje Laura, van wandelingen in het bos en van citytrippen! Dankzij mijn webwinkel spendeer ik ook veel tijd op internet. Zo blijf ik op de hoogte van elke trend.
DORIEN
    
Ben ik niet aan het werk op de luchthaven, dan geniet ik als mama samen met mijn man van uitstapjes met onze 2 kids. Weggaan met vriendinnen, lachen, dineren en skin zijn mijn favoriete bezigheden.
JOKE
   
Ik ben Joke, 28 jaar en trotse mama van Arno! Ik hou van quality time met mijn zoontje, shoppen, plezier maken, 'zeveren' op facebook en niet te vergeten mijn liefde voor mijn britse kortharen.
MARLEEN
    
Grote zus Lotte en kleine broer Bas zijn heel blij met hun thuisblijfmama (gegradueerd verpleegkundige). Hun papa werkt hard om centjes te verdienen. We wonen in de omgeving van de mooiste stad ter wereld: Gent.
SARAH
  
Ik ben Sarah, een jonge mama van mijn prachtige dochter Amber! Daarbovenop ben ik ook onthaalmoeder van 8 kleine kapoentjes die stuk voor stuk een plaatsje in mijn hart veroverd hebben.
YVONNE
   
First time en trotse mama van Lennert. Met een passie voor reizen, musicals, chocolade, boeken, lopen, mijn iPhone, avontuur en mijn thuisbasis de Bodensee (D). Ik zal met de Quinny de Belgische Kust onveilig maken.
KATHLEEN
   
Ik ben Kathleen Mahieu wonende te St Niklaas en mama van een zoontje Ruben. Ik ben 29 jaar en werk als bediende. Daarbuiten zwem ik en amuseer me graag met vriendinnen, partner en zoontje.
MAARTEN
   
Als papa van twee stoere jongens: Ruben (2jaar) en Quinten (8maand) komt mijn gezin steeds op de eerste plaats. Daarnaast hou ik van sporten, koken en ga ik regelmatig naar de bioscoop.
SARA
    
Als fiere,jonge mama van Aaron ben ik samen met mijn vriend Pieter enorm bezig met alles wat rond ons zoontje draait! Daarnaast ga ik naar de Hogeschool in Gent om mijn diploma als Personeelswerker te halen.
DAVID
  
Mijn naam is David. Samen met Silke ben ik de trotse ouder van Lukas Romeo. Naast mijn job als promotion manager int Plezantste land, Bobbejaanland breng ik het liefst van al wat quality time door met mijn zoontje.
Pagina1|2|3|4|5|